Hoeveel u moet verwachten u betaalt voor een goede laser ontharing

Voor wij aan uw verzorging gaan beginnen, willen we u op de hoogte stellen aangaande een aantal grote punten bij laserontharing.

 Wetenschappelijk onderzoek en uitgebreide klinische testen wereldwijd hebben bewezen het hierbij op ons betrouwbare en effectieve manier maximale resultaat wordt behaald voor welhaast al die huidtypes en haarkleuren.

Teneinde een geschikte verzorging in optimale omstandigheden uit te mogen voeren, kan zijn ons intakegesprek over belang. Acura Medisch Centrum bezit klinieken in Amsterdam en Weert daar waar u dan ook voor een allereerste consult over harte welkom bent. Tijdens het gesprek is de techniek betreffende ons laserontharing verzorging besproken.

Dit LightSheer DUET diode lasersysteem kan zijn speciaal geproduceerd vanwege doelmatig en permanent ontharen. Mede door een allernieuwste technologieen en de geavanceerde sterke diode laser betreffende 800 nm golflengte kan zijn een LightSheer DUET ongeëvenaard en ook niet soortgelijk betreffende overige ontharingssystemen op het gebied veilige en effectieve laserontharing op een efficiënte manier.

Een IPL laserbehandeling behoort tot een efficiëntste methodes teneinde ons definitieve ofwel permanente ontharing te verkrijgen. De treatment kan zijn vrij pijnlijk en duur, doch een gevolgen mogen daar bestaan.

Permanent ontharen wil zeggen dat je de overtollige haargroei op jouw lijf ons halt toeroept. Dit hangt over een werkwijze welke jouw kiest af op welke manier permanent je lichaamshaar wegblijft. Technieken voor permanente ontharing zijn er op gericht een haarwortel te vernietigen waardoor daar nauwelijks andere haartjes verdere mogen retour groeien. Over het algemeen voer jouw een behandeling meermaals uit voor een maximaal effect. Dat klinkt misschien raar, want indien je één keertje een haarwortel met ons haartje vernietigt dan hoeft dat toch niet nog een keer?

Een functie over ontharen met laser is ingeval volgt. Een via een laser uitgezonden zuivere en sterke lichtstraal (800 nm golflengte) wordt omgezet in warmte en door het pigment in het haar naar het haarzakje geleid.

Lees meer aan een nieuwste en allerbeste elos technologieen voor het definitief ontharen, vraag meer informatie aan of hier maak direct behandeling betreffende een kosteloos 1e consult met ons meemaken HBO huidtherapeut voor je in een omgeving!

Daar kan zijn geen sprake betreffende pijn na een behandeling, de huid mag hooguit hetgeen gevoelig aanvoelen. Heeft u last, vervolgens kan u een paracetamol nemen ofwel ons koude kompres op de behandelde plaats leggen.

Het is evenals essentieel dit te veven deel ten minste 6 weken voorafgaand met een treatment ook niet met zonlicht en/of zonnebank bloot te stellen.

Afhankelijk betreffende dit gebied dat u dan ook laat behandelen worden een kosten vanwege laserontharing berekend. Acura Medisch Centrum hanteert ons vanaf prijs over € 50. TIjdens ons voor niets en vrijblijvend intakegesprek ontvangt u dan ook een behandelvoorstel betreffende een nauwkeurig kostenoverzicht.

) En een "sterkte" van de flits is voor nauwelijks met een door ons gevonden thuis IPL apparaten sterker vervolgens 6
7
8
9/3 van de sterkte die in overeenstemming met onderzoeken benodigd is een effectieve werking.

De behandelperiode varieert van enige maanden tot jaren, afhankelijk van een grootte van dit oppervlak.

Behandeling permanent ontharen Vanwege het permanent ontharen is ons dunne laag gel op een huid aangebracht een uitstekende lichtgeleiding tot een haren en om de huid tegen de hitte aangaande de lamp te beschermen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *